Goda skäl att köpa nyproduktion

Goda skäl att köpa nyproduktion

Allt är nytt - inga fula märken eller skador. Bostäderna levereras med 5 års nyproduktionsgaranti och hos Selvaag har du tillgång till ett kundcenter genom hela processen. Vi bygger med senaste tekniska standarden, vilket i praktiken betyder låga underhållskostnader, sunt inomhusklimat och låg energiförbrukning.

4 goda skäl att köpa nyproduktion

1. Modern standard

Nya bostäder följer moderna krav på ventilation och isolering, vilket innebär att du får en lättskött bostad med ett bra inomhusklimat som är billig i drift med lägre energiförbrukning.

2. 5 års garanti

När du köper nyproduktion har du 5 års garanti. Selvaag Bostad har ett kundcenter som tar emot och hanterar frågor från köpare.

3. Allt är nytt

Det allra bästa med att köpa en helt ny bostad är kanske att allt är nytt. Köket, badrummet, grannarna – hela boendemiljön är ny. En helt ny bostad innebär att du slipper renoveringsprojekt som uppfräschning och modernisering. Självklart är du med och sätter din egen prägel på bostaden och gör den till ditt hem.

4. Fast pris

Priserna som står i prislistan är dom du betalar för bostaden. Det är ingen stressig budgivning, du vet på förhand vad du ska betala för bostaden och vad den kommer att kosta dig.

Tillbaka