Vi gör framtidens städer bättre

Vi gör framtidens städer bättre

Scrolla för att läsa mer

Selvaag Bostad är en trygg och pålitlig partner för ditt livs viktigaste investering. Med 75 års erfarenhet och 60 000 byggda bostäder har vi blivit bostadsexperter och lärt oss hur vi skapar bästa värdet för våra kunder.

Sedan starten har Selvaagfamiljen och alla vi som arbetar i bolaget älskat smarta lösningar. Vi har utmanat branschen och myndigheter på vad som är möjligt att bygga och det ska vi fortsätta med. Varje dag jobbar vi för att alla ska trivas och ha en fungerande bekymmersfri vardag och samtidigt omges vacker närmiljö.

I Norge finns en lång tradition av att äga sin egen bostad och en gedigen kunskap om hur vi på bästa sätt kan hjälpa våra köpare till deras drömboende.

När vi skapar framtidens städer är det vårt jobb att se till att människors hem och stadsdelar bildar en trygg miljö för ett bra liv. Vår långa byggerfarenhet medför ett ansvar och vi strävar alltid efter perfektion. I alltifrån inredningsdetaljer i bostäder och kvalitéer i huset till stadsdelen som helhet.

Vi ska bygga de bostäder som verkligen behövs. Dom ska vara utformade för vår samtid med funktioner som skapar hög livskvalité och hållbara livsmiljöer för många generationer framåt.

Vi gör framtidens städer bättre!

Våra löften

Att välja oss är att välja en trygg, solid och kunnig partner, som alltid håller vad vi lovat. Vi ska utveckla smarta, hållbara och lönsamma projekt.

Tillbaka