Barkarby Pluss

Livsstilsboende som sätter guldkant på livet

I Barkarbystaden planerar Selvaag Bostad att bygga ca 220 lägenheter i en boendeform som kallas Plussbostad®. Boendekonceptet är framtaget för att ge dig en så bekymmersfri och upplevelserik tillvaro som möjligt.  Lägenheterna är av hög standard och i varierande storlekar, från 1 rum och kök till 4 rum och kök. Det kommer att finnas allt från takvåningar med terrasser till studiolägenheter i gatuplan. Längst ner i huset finns också de boendes egen lounge, som är husets hjärta. Här finns både service och en atmosfär som kan ge känslan av att bo på hotell, samtidigt som det är en hemtam och trevlig plats. En Plussbostad® är helt enkelt både lättare och trevligare.

Service, trivsel och aktiviteter

I den gemensamma loungen på 450 kvadratmeter tas du om hand av loungens egen värd som inte bara ser till att du trivs, utan även kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål. I loungen finns en kaffebar med dagens tidningar, ett välutrustat gym, flera bokningsbara gästrum för övernattning, mötesrum, festlokal med stort kök och den bemannade receptionen.

Plusskonceptet finns redan i Sverige

Det populära servicekonceptet Pluss har funnits Norge i flera år. Nästan 2000 Plusslägenheter är byggda och runt 3000 är under planering. Selvaag har alltså lång erfarenhet av att erbjuda människor ett tryggt och trivsamt boende och konceptet är också mycket populärt. I Stockholm finns tre Plussprojekt; Svea Fanfar och Svea Serenad och Sädesärlan, alla med sin egen lounge och mycket omtyckta.

Våra svanenmärkta och energivänliga bostäder kvalificerar till grönt bolån. Se erbjudande från Nordea här.

Vi har skapat en sida där du kan lämna din köpanmälan:

www.barkarbypluss.saljstart.se

 

Välkommen på visning söndagen den 1 oktober kl. 11-15!

 

I samband med Barkarbystadens dag och Barkarbyloppet har vi visning  Stora torget i Barkarbystaden.

Kom förbi, prata med våra mäklare och få information om vårt nya projekt - Barkarby Pluss. Hoppas att vi ses!

 

Du kan också kontakta oss och boka en privat visning i vår egen visningslokal på Barkarbyvägen 79A, vid en tidpunkt som passar dig.

 

Varmt välkomna!

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för att få förtur på säljstart och exklusiv information om Barkarby Pluss

För närvarande