Barkarby Pluss

Barkarby Pluss

Scrolla för att läsa mer

Livsstilsboende som ger guldkant på livet

I Barkarbystaden planerar Selvaag Bostad att bygga ca 220 lägenheter i en boendeform som kallas Plussbostad®. Boendekonceptet är framtaget för att ge dig en så bekymmersfri och upplevelserik tillvaro som möjligt.  Lägenheterna är av hög standard och i varierade storlekar, från 1 rum och kök till 4 rum och kök. Det kommer att finnas allt från takvåningar med terrasser till studiolägenheter i gatuplan. Längst ner i huset finns också de boendes egen lounge, som är husets hjärta. Här finns både service och en atmosfär som kan ge känslan av att bo på hotell, samtidigt som det är en hemtam och trevlig plats. En Plussbostad® är helt enkelt både lättare och trevligare.

Service, trivsel och aktiviteter

I den gemensamma loungen på 450 kvadratmeter tas du om hand av loungens egen värd som inte bara ser till att du trivs, utan även kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål. I loungen finns en kaffebar med dagens tidningar, ett välutrustat gym, flera bokningsbara gästrum för övernattning, mötesrum, festlokal med stort kök och den bemannade reception.

Plusskonceptet finns redan i Sverige

Det populära servicekonceptet Pluss har funnits Norge i flera år. Nästan 1500 Plusslägenheter är byggda och runt 3000 är i planeringsfasen. Selvaag har alltså lång erfarenhet av att erbjuda människor ett tryggt och trivsamt boende och konceptet är också mycket populärt. I Stockholm finns tre Plussprojekt; Svea Fanfar och Svea Serenad och Sädesärlan, alla med sin egen lounge och mycket omtyckta.

Säljstart är planerad sommaren 2023

Vi planerar nå för säljstart för Barkarby Pluss sommaren 2023. I 2026 är bostäderna tänkta att stå klara. Du kan anmäla ditt intresse redan nu via formuläret här nedanför.

 Interesseanmälan

Anmäl ditt interesse för att få förtur på säljstart och exklusiv information om Barkarby Pluss

För närvarande